Tentang Kami

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tentang Kami

Prinsip kami: Kualitas Mimiti, Harga Hadé, Layanan Profesional

sfhdgf

Perusahaan Kami

Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, didirikeun taun 2013, tempatna di kota Zhangjiagang, khusus pikeun ngahasilkeun sareng ngical fosfor retardant na plasticizer, PU elastomer sareng Ethyl Silicate. Produk kami seueur dianggo di PVC, PU foam, spray polyurea bahan tahan cai, bahan isolasi termal, napel, coatings sareng rubbers jsb Kami ngadegkeun opat pepelakan OEM di Liaoning, Jiangsu, Tianjin, Hebei & propinsi Guangdong. Tampilan pabrik anu hadé sareng lini produksi ngajantenkeun urang cocog sareng paménta anu disesuaikan sareng konsumén. Sadaya pabrik mastikeun pisan nuturkeun peraturan lingkungan, kaamanan sareng tanaga gawé anu anyar anu ngamankeun pasokan berkelanjutan urang. Kami parantos réngsé EU REACH, Korea K-REACH pendaptaran lengkep sareng Turki KKDIK pra-pendaptaran pikeun produk utama kami.

Total kapasitas produksi taunan urang langkung ti 20,000tons. 70% kapasitas urang ngekspor sacara global ka Asia, Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah, S. Amérika jsb Nilai ékspor taunan kami langkung ti $ 16 juta. Gumantung kana inovasi sareng jasa propésional, kami mastikeun pikeun nawiskeun produk anu mumpuni sareng kalapa ka sadaya palanggan.

Tim kami

Kami gaduh tim manajemén profesional sareng teknisi anu gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina bidang bahan kimia rupa pikeun nyayogikeun jasa téknis anu langkung saé. Perusahaan logistik urang nyalira ngajantenkeun kami nawiskeun solusi anu langkung saé pikeun jasa logistik sareng ngahémat biaya pikeun nasabah.
Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu hadé, nyiptakeun peralatan calakan épisiensi kualitas luhur. Kami nganggo sistem desain anu canggih sareng panggunaan manajemén kualitas internasional maju ISO9001. manajemén sistem. Perusahaan kami ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan pangwangunan anu kuat, jasa téknis anu saé. Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngendalikeun sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis. Naha éta sateuacan -sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

6359978305252157772275822

6359978299827592646116169

6359978297348308434120771

Produk Perkenalan Singkat

Ngaran Produk

Aplikasi

CAS No.

Tributoxy Étil Fosfat (TBEP)

De-airing / leveling agén dina lantai polish, palapis kulit sareng témbok

78-51-3

Tri-isobutyl Fosfat (TIBP)

Defoamer dina pengeboran beton sareng minyak

126-71-6

Diethyl Methyl Toluene Diamine (DETDA, Ethacure 100)

Elastomer di PU; agén curing di resin Polyurea & epoxy

68479-98-1

Dimethyl Thio toluene Diamine (DMTDA, E300)

Elastomer di PU; agén curing dina résin Polyurea & epoxy

106264-79-3

Tris (2-kloropropil) Fosfat (TCPP)

Tahan seuneu dina pu kaku kaku sareng thermoplastics

13674-84-5

Triethyl Fosfat (TEP)

Tahan seuneu dina térmosmosét, busa PET & PU kaku

78-40-0

Tris (2-chloroethyl) Fosfat (TCEP)

Tahan seuneu dina résin fenolik sareng polivinil klorida

115-96-8

Trimethyl Fosfat (TMP)

Inhibitor warna pikeun serat sareng polimér sanés; Exéktor dina péstisida & farmasi

512-56-1

Tricresyl Fosfat (TCP)

Agén anti maké di lacquers nitrocellulose sareng minyak pelumas

1330-78-5

Isopropilasi Triphenyl Fosfat

(IPPP, Reofos 35/50/65)

Tahan seuneu dina karét sintétik, PVC sareng kabel

68937-41-7

Tris (1,3-dichloro-2-propyl) Fosfat (TDCP)

Retardant seuneu dina résin PVC, résin epoxy, résin phenolic sareng PU

13674-87-8

Fosfat Triphenyl (TPP)

Tahan seuneu dina sélulosa nitrat / asétat sareng résin vinil

115-86-6

Ethyl Silicate-28/32/40 (ETS / TEOS)

Binders dina lukisan anti korosif laut sareng casting presisi

78-10-4