Tris (2-butoxyethyl) Fosfat-TBEP

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Tris(2-butoxyethyl) Ester Phosphoric Acid

    Tris (2-butoxyethyl) Éster Asam Fosforat

    1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat, Tris (2-butoxyethyl) éster Asam fosforat 2.Beurat Molekul: 398,48 3.CAS NO.: 78-51-3 4. Formula Molekul: C18H39O7P 5.Aplikasip: Hal ieu dianggo dina lantai lantai, perekat dumasar cai, tinta, palapis témbok sareng cét dina rupa-rupa sistem résin. Éta dianggo salaku agén de-airing / antifoam anu gampang biodegradable dina aplikasi tekstil, ngirangan viskositas plastisol sareng masihan kalenturan suhu anu handap anu luar biasa pikeun ...
  • TBEP

    TBEP

    1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat 2.Beurat molekul: 398,48 3.NO CAS.: 78-51-3 4.Formula Molekul: C18H39O7P 5.Kualitas produk: Penampilan Tanpa Warni atanapi lampu-konéng transparan cair Indéks réfraktif (25 ℃) 1.432-1.437 Titik Kilat ℃ 224 Gravitasi Husus (20/20 ℃) ​​1.015-1.025 Eusi Fosfor 7.8 ± 0,5% Asam Asam (mgKOH / g) Indéks Warna 0.1max (APHA PT-CO) Viskositas 50max (20 ℃) ​​10-15 mPas Kandungan Cai% 0,2% maks 6. Aplikasi: Éta dianggo dina lantai, cai ...