Produk

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Tri(2-ethylhexyl) Phosphate

    Tri (2-étiléxil) Fosfat

    Rumus kimia : C24H51O4P
    Beurat molekul : 434.64
    CAS No. mayar78-42-2
    Cairan berminyak tanpa transparan , bp216 ℃ (4mmHg) , viskositas 14 cp (20 ℃) ​​,
    indéks réfraktif 1,4434 (20 ℃).
  • Trixylyl Phosphate

    Fosfat Trixylyl

    No CAS.: 25155-23-1
    Formula Molekul: C24H27O4P
    Beurat Molekul: 410
  • Cresyl Diphenyl Phosphate

    Cresyl Diphenyl Fosfat

    1. Molekul: CHCHO (C6H5O) PO
    2. beurat: 340
    3. Kasino NO. 26444-49-5
    4. Parameter Kualitas :
    Penampilan: Cairan Minyak Jelas
    Poin Kilat: ≥220 ℃
    Nilai Asam (mgKOH / g): ≤0.1
    Gravitasi Husus (20 ℃): 1.205--215
    Nilai Warna (APHA): ≤80
    Kandungan Cai%: -0.1
  • Triphenyl Phosphite

    Fosfit Triphenyl

    1. Pasipatan: Mangrupikeun cairan transparan anu henteu warnaan atanapi hampang cahaya raoseun bau fenol sakedik. Éta henteu leyur dina cai sareng gampang ngaleyurkeun dina pelarut organik sapertos alkohol, éster bénzéna, aséton sareng sajabana 2. No CAS.: 101-02-0 3. Spésifikasi (saluyu sareng standar Q / 321181 ZCH005-2001) Warna (Pt-Co): ≤50 Kapadetan: 1.183-1.192 Indéks réfraktif: 1.585-1.590 Titik padet ° C: 19-24 Oksida (Cl-%): ...
  • Dimethyl Thio toluene Diamine

    Dimethyl Thio toluene Diamine

    Dimethyl Thio toluene Diamine CAS No .: 106264-79-3
    Rumus molekular: C9H14N2S2
    Beurat molekul: 214
    Spésifikasi
    Panampilan : Cairan konéng hampang konéng
    Eusi Diamin (%) : ≥98.00
    Eusi TDA (%) : ≤1.00
    Kandungan cai (%) : ≤0.10
    Nilai amina (mgKOH / g) : 515-535
  • DETDA

    DETDA

    Nyayogikeun konsultasi harga detda, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrik detda anu saé di Cina, ngantosan anjeun mésér detda massal ngabentuk pabrikna. 1. Formula Molecular: C11H18N2 2. Beurat Molekul: 178.283.CAS No: 68479-98-14. Spésifikasi: a) Penampilan : Cairan-konéng cairan transparan) Kasucian : 98% mnt ku GCSpecific Content diantara 98%: 3,5- diethyl toluene - 2,4 - diamine: 75.5-81.0% 3,5-diethyl toluene - 2,6 - diamine: 18.0-20.0% c) Eusi amina Alkol sanésna: ...
  • tetraethyl silicate

    tetraethyl silikat

    Nyayogikeun konsultasi tetraethyl silicateprice, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan étil silikat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér silikat ageung ngawangun pabrikna. Ngaran Produk Étil Silikat Sinonim tetraethyl silicate CAS NO. 78-10-4 Indéks Kualitas Spésifikasi Kelas-40 Kelas-32 Kelas-28 Penampilan Warna Cairan transparan Tanpa Warna (APHA) 30 max Densitas 20 ° C (68 ° F) 1.05-1.07 0.97-1.0 0.934-0.936 Eusi Silika ku w. ..
  • 9-ANTHRALDEHYDE

    9-ANTHRALDEHYDE

    Katerangan: 9-ANTHRALDEHYDE mangrupikeun bahan kimia. Éta bakal terurai nalika kakeunaan cahaya sareng dioksidasi ku kromik oksida pikeun masihan saratus awakenings. éta téh kristal konéng. Titik lebur 9-ANTHRALDEHYDE nyaéta 104-105 ℃. Bahan baku: fosfor konéng, klorin cair. Pewarna produk, pangobatan, sareng panengah sanésna. Ieu lebur dina 218 ° C, bisul dina 354 ° C. Éta henteu leyur dina cai, tapi leyur dina kalolobaan pelarut organik sapertos karbon disulfida, alkohol, bénzéna, kloroform, ...
  • Tributoxy Ethyl Phosphate

    Tributoxy Étil Fosfat

    Nyayogikeun konsultasi harga tributoxy étil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrik tributoxy etil fosfat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat, tbep, kp-140, 78-51 -3 ngawangun pabrik na. 1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat2. Beurat Molekul: 398.483. NO CAS.: 78-51-34. Formula Molekul: C18H39O7P5.Specificaionts: Penampilan: Warni orlight-konéng cair transparanRefractiveIndex ...
  • Tris(2-chloroisopropyl) Phosphate

    Tris (2-chloroisopropyl) Fosfat

    Katerangan: Tris (2-kloropropil) fosfat mangrupikeun jinis aditif beurat molekul beurat halogén fosfor tahan seuneu kalayan pangaruh tahan seuneu anu hadé, utamina dianggo dina polivinil klorida, polistirén, résin fenolik, résin akrilik, karét. Sareng tahan seuneu tina lapisan, ogé seueur dianggo dina busa lemes poliuretan, busa kaku sareng produk plastik. Éta ogé palastik alus. Tris (2-kloropropil) fosfatis dianggo salaku aditif halosén fosfat kalis tahan sareng palastik, co ...
  • Triethyl Phosphate

    Triethyl Fosfat

    Nyayogikeun konsultasi harga triétil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan triétil fosfat anu saé di Cina, ngantosan anjeun mésér 78-40-0, étil fosfat, éter fosforat, tep ngawangun pabrikna. 1. Sinonim: Étil Fosfat; TEP; Fosforter Ether2.Molecular Formula: (CH3CH2O) 3PO 3. Beurat Molecular: 182.164.CAS No .: 78-40-05. Spésifikasi: Penampilan Achromatic transparan cair ...
  • Tris(2-chloroethyl) Phosphate

    Tris (2-chloroethyl) Fosfat

    Nyayogikeun konsultasi harga fosfat tris (2-chloroethyl), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrikan fosfat tris (2-chloroethyl) di Cina, ngantosan anjeun mésér jumlah ageung 115-96-8, tris (β -chloroethyl) fosfat, tcep ngawangun pabrikna. 1. Sinonim: TCEP, tris (β-chloroethyl) fosfat2. Formula Molekul: C6H12CL3O4P3. Beurat Molekul: 285.54. No CAS.: 115-96-85. Spésifikasi: Penampilan Tanpa Warna ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4