Triethyl Fosfat-TEP

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Triethyl Phosphate Ethyl Phosphate

    Triethyl Fosfat Étil Fosfat

    1. Sinonim: Étil Fosfat; TEP; Fosforil Éter 2. Formula Molekul: (CH3CH2O) 3PO 3. Beurat Molekul: 182.16 4. No CAS.: 78-40-0 5. Kualitas produk Indéks Barang Panampilan Achromatic transparan cair Assay% 99.5min Nilai Asam (mgKOH / g) 0.05max Acidity (sakumaha H3PO4%) 0.01max Refractive Index (nD20) 1.4050 ~ 1.4070 Eusi Cai% 0.2max Nilai Warna (APHA) 20max Density D2020 1.069 ~ 1.073 6. Sifat fisika sareng kimia: Éta téh cair transparan cair; titik lebur –56.5 ℃.; ngagolak poi ...
  • Phosphoric Ether

    Fosfor éter

    1. Sinonim: Étil Fosfat; TEP; Fosforil Éter 2. Kualitas produk Indéks Panémbong Achromatic transparan cair Assay% 99.5min Nilai Asam (mgKOH / g) 0,05max Kaasaman (sakumaha H3PO4%) 0,01max Indéks Réfraktif (nD20) 1.4050 ~ 1.4070 Eusi Cai% 0.2max Nilai Warna ( APHA) 20max Density D2020 1.069 ~ 1.073 3.Paké produk: Dipaké salaku seuneu-tahan, plasticizer tina PUR busa kaku sareng termosét. Ogé dianggo dina sintésis kimia. Seuneu tahan karét sareng plastik, palastik, bahan tina ...