Étil Silikat

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • tetraethyl silicate

    tetraethyl silikat

    Nyayogikeun konsultasi tetraethyl silicateprice, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan étil silikat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér silikat ageung ngawangun pabrikna. Ngaran Produk Étil Silikat Sinonim tetraethyl silicate CAS NO. 78-10-4 Indéks Kualitas Spésifikasi Kelas-40 Kelas-32 Kelas-28 Penampilan Warna Cairan transparan Tanpa Warna (APHA) 30 max Densitas 20 ° C (68 ° F) 1.05-1.07 0.97-1.0 0.934-0.936 Eusi Silika ku w. ..