Tri-isobutyl Fosfat-TIBP

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • TIBP

    TIBP

    TRI-ISOBUTYL PHOSPHATE 1. Formula TIBPMolecular : C12H27O4P 2. CAS-NO. 126-71-6 3. Beurat molekular : 266.32 4. Spesifikasi : Penampilan: Warni cair henteu warna sareng transparan (APHA): 20 max Assay % WT: 99.0 mnt Gravitasi Husus (20 ℃): 0.960-0.970 Uap (%): 0,2 max Asiditas (mgKOH / g): 0,1 max Indéks Réfraktif (n20 / D): 1.4190-1.4200 5. Aplikasi: Éta mangrupikeun panguat anu kuat, populér anu tiasa dianggo salaku agén antifoam, dina cairan hidrolik, agén ékstraksi sareng kanggo ...