Triphenyl Fosfat-TPP

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Triphenyl Phosphate

    Fosfat Triphenyl

    Katerangan: Plastikiseris mangrupikeun bahan asistén bahan molekular tinggi anu seueur dianggo dina industri. Nambahkeun bahan sapertos ieu pikeun ngolah palastik tiasa ningkatkeun kalenturan sareng gampang ngolahna, ngaleuleuskeun silih tarik antara molekul polimér, nyaéta kakuatan van der Waals, sahingga ningkatkeun mobilitas ranté molekul polimér, ngirangan kristalinitas ranté molekul polimér. Cairan stasion kromatografi gas (suhu operasi maksimum 175 ℃, pelarut diétil étil ...
  • Butylated Triphenyl Phosphate Ester

    Butylated Triphenyl Fosfat Éster

    Nyayogikeun konsultasi harga éster fosfat butilasi butylated, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan éster fosfat butilasi butylated di Cina, ngantosan anjeun mésér bpdp masal, 56803-37-3, phosflex 71b ngabentuk pabrikna. 1. Komponén Kimia: Bahan Kimia KelasI KelasII CASNO. T-butylphenyldiphenylphosphate 40-46% 35-40% 56803-37-3 Bis (t-butylphenyl) phenylphosphate 12-18% 25-30% 65652-41-7 Tri (t-butylphenyl) fosfat 1-3% 8-10 % 78 ...
  • Triphenyl Phosphoric Acid Ester

    Triphenyl Fosfat Asam Éster

    Katerangan: Kristal jarum bodas. Rada leutik. Larut dina éter, bénzéna, kloroform, aséton, sareng pelarut organik sanésna, rada leyur dina étanol, leyur dina cai. Henteu kaduruk. Aplikasi: 1. Hal ieu utamina dianggo salaku palastik tahan témpél pikeun rékayasa plastik sareng laminat résin fenolik; 2. Dianggo salaku pelembut karét sintétik, bahan baku pikeun ngahasilkeun trimétil fosfat, jst; 3. Dianggo salaku nitrocellulose sareng sélulosa asétat, plastik tahan ...