Fosfat Triphenyl

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Fosfat Triphenyl


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

The plasticizeris mangrupikeun bahan asistén bahan molekular tinggi anu seueur dianggo dina industri. Nambahkeun bahan sapertos ieu pikeun ngolah palastik tiasa ningkatkeun kalenturan sareng gampang ngolahna, ngaleuleuskeun silih tarik antara molekul polimér, nyaéta kakuatan van der Waals, sahingga ningkatkeun mobilitas ranté molekul polimér, ngirangan kristalinitas ranté molekul polimér.

Cairan stasion kromatografi gas (suhu operasi maksimum 175 ℃, pelarut diétil éter) ngagaduhan seléksi anu mirip sareng poliétilén glikol sareng sacara selektif nahan senyawa alkohol.

Triphenyl Phosphateis mangrupikeun zat toksik anu gampang kabeuleum.

Éta kedah disimpen dina kaayaan anu tiis, berventilasi, garing sareng disimpen misah tina oksidator.

Aplikasi:

Triphenyl Fosfat dianggo salaku palastik pikeun gas kromatografi cair cicing, sélulosa sareng plastik, sareng salaku gaganti kapur barus di celluloid.

Hal ieu digunakeun pikeun ningkatkeun plastikitas sareng fluiditas palastik nalika ngolah sareng nyetak.

Éta dianggo salaku palastik kanggo nitrocellulose, serat asétat, polivinil klorida, sareng plastik sanésna.

Hal ieu utamina dianggo salaku palastik tahan témpél pikeun résin sélulosa, résin vinil, karét alam, sareng karét sintétik, sareng tiasa ogé dianggo pikeun plastisin tahan plastik tina rékayasa palastik sapertos triacetin éster ipis sareng pilem, busa poliurétana kaku, résin fenolik, PPO, jst.

Parameter:

Nyayogikeun konsultasi harga triphenyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik fosfat triphenyl anu saé di Cina, ngantosan anjeun mésér massal 115-86-6, éster asam fosfat triphenyl, tpp ngawangun pabrik na.

1 、 Sinonim: éster Asid fosfat triphenyl; TPP2 、 Formula: (C6H5O) 3PO 3 weight Beurat molekul: 326 4 、 CAS NO.: 115-86-65 、 Spésipikasi Panampilan: Bodas serpihan padet: Karangan: 99% mnt Gravitasi Husus (50 ℃): 1.185-1.202 Nilai Asam (mgKOH / g ): 0,07 maxFree Phenol: 0.05% maxMelting Point: 48.0 ℃ minColor Value (APHA): 50 maxWater Content: 0.1% max6 、 Packing : 25KG / paper bag net, panel foil dina palét, 12.5 ton / 20ft FCLProduk ieu kargo bahaya : UN3077, KELAS 9


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami