Triaryl Fosfat Iospropylated-IPPP

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • IPPP50

    IPPP50

    1. Sinonim: IPPP, Triaryl fosfat Iospropylated, Kronitex 100, Reofos 50, Triaryl fosfat 2. Beurat Molecular: 373 3. CAS NO.: 68937-41-7 4.Formula: C27H33O4P 5.Spesifikasi: Penampilan: Warni atanapi konéng hérang gravitasi spésifik Graviti Husus (20/20 ℃): 1.166-1.185 Nilai Asam (mgKOH / g): 0,1 max Indéks Warna (APHA Pt-Co): 80 max Viskositas @ 25 ℃, cps: 50-64 Eusi Fosfor: 8,3% mnt 6. IPPP50Paké produk: Dupi disarankeun salaku tahan seuneu pikeun PVC, poliétilén, ...
  • IPPP65

    IPPP65

    ISOPROPYLATED TRIPHENYL PHOSPHATE 1. Sinonim: IPPP, Triaryl fosfat Iospropylated, Kronitex 100, Reofos 65, Triaryl fosfat 2. Beurat Molekul: 382.7 3. AS NO .: 68937-41-7 4.Formula: C27H33O4P 5.IPPP65 Spésipikasi: Tanpa warna atanapi cair konéng transparan cair Khusus Gravitasi (20/20 ℃): 1.15-1.19 Nilai Asam (mgKOH / g): 0,1 max Indéks Warna (APHA Pt-Co): 80 max Indéks Réfraktif: 1.550-1.556 Viskositas @ 25 ℃, cps: 64-75 Fosfor Eusi%: 8.1min 6. Pamakéan prod ...
  • IPPP35

    IPPP35

    Identipikasi IPPP35 Nami Produk: Triaryl isopropylated fosfat CAS No: 68937-41-7 ngahontal nomer pendaptaran: Teu aya inpormasi anu aya Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, didirikeun taun 2013, tempatna di kota Zhangjiagang, khusus ngahasilkeun sareng ngajual éster fosfor ( kalebetIPPP35), Diethyl Methyl Toluene Diamine sareng Ethyl Silicate. Kami ngadegkeun opat pepelakan OEM di Liaoning, Jiangsu, Shandong, Hebei & propinsi Guangdong. The pabrik alus teuing tampilan na produksi li ...