IPPP65

Halo, sumping konsultasi produk kami!

IPPP65


Detil Produk

Tanda Produk

ISOPROPILATED TRIPHENYL PHOSPHATE

1 .Sinonim: IPPP, Triaryl fosfat Iospropylated, Kronitex 100,

Reofos 65, Triaryl fosfat

2. Beurat Molekul: 382.7

3. AS NO.: 68937-41-7

4.Formula: C27H33O4P

5.IPPP65 Spésifikasi:

Penampilan: Warni atanapi konéng cairan transparan konéng

Gravitasi Husus (20/20): 1.15-1.19

Nilai Asam (mgKOH / g): 0,1 maks

Indéks Warna (APHA Pt-Co): 80 max

Indéks réfraktif: 1.550-1.556

Viskositas @ 25, cps: 64-75

Kandungan fosfor%: 8.1min

6.Pamakéan produk:

Is disarankeun salaku retardant seuneu pikeun PVC, poliétilén, leatheroid,

pilem, kabel, kawat listrik, poliuretan fléksibel, résin cullulosic, sareng

karét sintétik. Éta ogé dianggo salaku bantuan olahan tahan seuneu pikeun

résin rékayasa, sapertos mofified PPO, polikarbonat sareng

campuran polikarbonat. Éta ngagaduhan kinerja anu hadé dina résistansi minyak,

isolasi listrik sareng tahan jamur.

7. IPPP65Pakét: 230kg / beusi kendang beusi , 1150KG / IB CONTAINER,

20-23MTS / ISOTANK.

Jasa anu tiasa urang pasihkeun pikeun IPPP65

1. kontrol kualitas sareng sampel gratis kanggo tés sateuacan kintun

2. Campuran wadah, urang tiasa nyampur bungkus anu béda dina hiji wadah. Pangalaman pinuh tina jumlah peti anu ageung dimuat di palabuhan laut Cina. Pakét salaku pamundut anjeun, sareng poto sateuacan kintun

3. Kiriman gancang sareng dokumén profesional

4. Urang tiasa nyandak poto pikeun kargo sareng bungkus sateuacan sareng saatos dimuat kana wadah

5. Kami bakal nyayogikeun anjeun beban profesional sareng gaduh hiji tim pengawasan unggah bahan. Urang bakal parios wadahna, bungkusna. Pangiriman gancang ku jalur pengiriman terkenal


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami