Diethyl Methyl Toluene Diamine-DETDA

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • DETDA

    DETDA

    Nyayogikeun konsultasi harga detda, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrik detda anu saé di Cina, ngantosan anjeun mésér detda massal ngabentuk pabrikna. 1. Formula Molecular: C11H18N2 2. Beurat Molekul: 178.283.CAS No: 68479-98-14. Spésifikasi: a) Penampilan : Cairan-konéng cairan transparan) Kasucian : 98% mnt ku GCSpecific Content diantara 98%: 3,5- diethyl toluene - 2,4 - diamine: 75.5-81.0% 3,5-diethyl toluene - 2,6 - diamine: 18.0-20.0% c) Eusi amina Alkol sanésna: ...
  • Diethyl Methyl Toluene Diamine

    Diethyl Methyl Toluene Diamine

    Katerangan: Diethyl Methyl Toluene Diamine biasana dianggo rantédiamin médiam sareng agén pangubaran kalebet diamin aromatik sapertos MOCA sareng DETDA, ogé amina sekunder alifatik sareng amina sekunder alifatik anu ngandung cincin aromatik. Diamine primér Aliphatic gaduh kagiatan anu luhur teuing sareng umumna henteu dianggo salaku agén penghubung silang pikeun sistem isokyanat aromatik, ngan sakedik anu dianggo pikeun nyemprot poliuréa. Penyuluh ranté amina sekundér gaduh kagiatan anu handap sareng tiasa ...