9-ANTHRALDEHYDE

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • 9-ANTHRALDEHYDE

    9-ANTHRALDEHYDE

    Katerangan: 9-ANTHRALDEHYDE mangrupikeun bahan kimia. Éta bakal terurai nalika kakeunaan cahaya sareng dioksidasi ku kromik oksida pikeun masihan saratus awakenings. éta téh kristal konéng. Titik lebur 9-ANTHRALDEHYDE nyaéta 104-105 ℃. Bahan baku: fosfor konéng, klorin cair. Pewarna produk, pangobatan, sareng panengah sanésna. Ieu lebur dina 218 ° C, bisul dina 354 ° C. Éta henteu leyur dina cai, tapi leyur dina kalolobaan pelarut organik sapertos karbon disulfida, alkohol, bénzéna, kloroform, ...
  • Anthracene-9-Carboxaldehyde

    Antrasén-9-Carboxaldehyde

    Katerangan: Antrasena formaldehida nyaéta zat kimia anu terurai nalika kakeunaan cahaya sareng dioksidasi ku oksida kromis pikeun masihan saratus awakenings. Antrasén formaldehida butil, lhraldehida; Antrasén-aldehida. Ogé kawanoh salaku bawang-9- aldehida. Kristal sapertos jarum jeruk (kaiket deui ku asam asétat, o.). lebur titik l04-1D5}:. Dina ayana aluminium dichloride anhidrat, éta disusun ku ngaréaksikeun bawang beureum ku sianogen hidrida atanapi bawang beureum ku n-etil toluidine sareng fos ...