Warta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Pameran Pu Cina 2019

    Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd | Diénggalan: 09 Oktober 2019 Pameran PU CHINA 2019 diayakeun dina Séptémber 5-7, 2019 di Pusat Pameran Internasional Guangzhou, dugi ka hasil anu suksés. Kami ngalakukeun seueur persiapan pikeun paméran, pikeun ilubiung dina paméran kalayan lancar, ...
    Maca deui
  • Paméran Lambang Cina 2019

    Pameran COINA COAT 2019 Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd | Diperbarui: Jan 09, 2020 Kami ngiringan 18-20 NOVEMBER, 2019 SHANGHAI sareng hoyong komunikasi sareng sareng diajar ti sadayana nasabah domestik sareng asing sareng sobat. Pengunjung ti sakumna dunya resep kana kasempetan jaringan sareng ...
    Maca deui
  • Angin anu kuat perlindungan lingkungan, sapertos larangan produksi dina usum pemanasan, parah disiksa seueur industri sapertos baja

    Angin anu kuat pikeun panyalindungan lingkungan, sapertos larangan produksi dina usum pemanasan, parah disiksa seueur industri sapertos baja, industri kimia, semen, aluminium elektrolit, jst. Industri industri percaya yén akhir taun pasar baja bakal janten gejolak anu sanés, harga atanapi ...
    Maca deui
  • Gula atah ngajempolan pangrojong tantangan domestik

    Gula bodas Gula atah ngageterkeun dukungan doméstik Gula atah turun turun rada kamari, didorong ku ekspektasi turunna produksi gula Brasil. Kontrak utama muncak dina 14.77 sen pon sareng murag kana 14.54 sén per pon. Harga panutupan akhir kontrak utama naék ...
    Maca deui
  • Kakuatan nyetir anyar transformasi industri jeung ningkatkeun

    Dina tilu kuartal kahiji, makro-ékonomi domestik aya dina operasi anu saé, henteu ngan ukur pikeun ngahontal tujuan badarat lemes, tapi ogé pikeun ngajaga kabijakan moneter anu saé sareng nerapkeun sagala kabijakan penyesuaian struktural, tingkat pertumbuhan PDB parantos pulih sakedik . Data nunjukkeun yén dina Augus ...
    Maca deui