Tris (1,3-dichloro-2-propyl) Fosfat-TDCPP

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Tris(2,3-dichloroisopropyl)phosphate

    Tris (2,3-dichloroisopropyl) fosfat

    Pedaran: Tris (2,3-dichloroisopropyl) fosfat ngagaduhan efisiensi tinggi tahan seuneu, volatilitas rendah, stabilitas termal tinggi, résistansi cai, résistansi alkali, kelarutan stabil dina kaseueuran zat organik, pamrosesan anu saé, plastik, tahan-uap, antistatik, pasipatan tarik sareng komprési. Seueur digunakeun dina poliéster henteu jenuh, busa poliuretan, résin epoxy, résin fenolik, karét, polivinil klorida lemes, serat sintétik sareng plastik sareng lapisan sanésna dina suhu luhur ...