Trimethyl Fosfat-TMP

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Trimethyl Phosphate

    Trimethyl Fosfat

    Pedaran: Trimethyl fosfat, ogé katelah trimethyl fosfat, trimétil fosfat, rumus molekul C3H9O4P, beurat molekul, 140,08. Utamana dianggo salaku pangleyur sareng ékstraksi pikeun ubar sareng péstisida. Éta ogé dianggo salaku bahan tahan api aditif sareng palastik, tapi épisiensi tahan seuneu henteu luhur sareng volatilitas na luhur. Biasana digunakeun dina kombinasi sareng retardants seuneu anu sanés. Éta leyur dina cai sareng éter, henteu leyur dina étanol. Karacunan low, irri ...