FTHG-1
FTHG-2
FTHG-3
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd.

Nyayogikeun konsultasi harga detda, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik detda anu saé di Cina, ngantosan anjeun mésér massal detda, étil silikat, 9-anthraldehyde, tahan fosfat, tahan tributoxy étil fosfat ngawangun pabrikna. Pabrik urang jumlahna 30.000 méter pasagi sareng isover gudang 2.000 méter pasagi. Pabrik sasuai sareng aturan lingkungan, kaamanan sareng kuli kalayan ketat. Kami gaduh salesman propésional sareng téknisi anu gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina bidang kimia. Kami gaduh perusahaan logistik nyalira anu ngajantenkeun kami nawiskeun résolusi anu langkung saé pikeun jasa logistik sareng savecost pikeun konsumén.

Jasa Urang

Prinsip kami: Kualitas Mimiti, Harga Hadé, Layanan Profesional

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Proyék réngsé

  • 0+

    Taun Pangalaman

  • 19900+

    Kaluaran taunan (ton)

  • 0%

    Kamajuan proyék

Kakuatan urang

Palayanan pelanggan, kapuasan pelanggan

Gelas kami seueur dianggo Inpormasi panganyarna kami

Pameran Pu Cina 2019
Paméran Lambang Cina 2019
Angin anu kuat perlindungan lingkungan, sapertos larangan produksi dina usum pemanasan, parah disiksa seueur industri sapertos baja
Gula atah ngajempolan pangrojong tantangan domestik
Kakuatan nyetir anyar transformasi industri jeung ningkatkeun
tingali langkung