Tris (2-chloroisopropyl) Fosfat

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tris (2-chloroisopropyl) Fosfat


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Tris (2-kloropropil) fosfat mangrupikeun jinis aditif beurat molekul beurat halogén fosfor retardant seuneu kalayan pangaruh tahan seuneu anu hadé, utamina dianggo dina polivinil klorida, polistirén, résin fenolik, résin akrilik, karét. Sareng tahan seuneu tina lapisan, ogé seueur dianggo dina busa lemes poliuretan, busa kaku sareng produk plastik. Éta ogé palastik alus.

Tris (2-kloropropil) fosfatis dianggo salaku aditif tahan fosfat halogén sareng bahan plastik, biasa dianggo dina cet tahan api dumasar kana serat nitro sareng serat asétat, poliéster henteu jenuh, poliuretan, akrilat, résin fenolik, sareng sajabana, sareng ogé dianggo salaku tahan palapis seuneu pikeun polipérinil klorida lemes. Jumlah tambihan poliéster henteu jenuh anu dianggo dina produk ieu nyaéta 10% ~ 20%, anu tiasa sakitar 10% dina plastik busa poliuretanana (nganggo poliét tahan tahan api salaku bahan baku) sareng 5% ~ 10% dina poli vinil klorida lemes salaku bantu palastik seuneu retardant.

Ieu dianggo salaku tahan seuneu dina produksi strip sareng sapotong busa. Éta mangrupikeun daya tahan seuneu anu murah kalayan stabilitas anu saé.

Hal ieu dipaké pikeun busa poliurétana lemes / keras, anu ngagaduhan konduktivitas termal anu hadé sareng stabilitas hidrolisis, khusus cocog pikeun busa ASTME 84 (kelas 11), sareng ngagaduhan ciri viskositas rendah nalika dilarapkeun kana résin poliéster henteu jenuh sareng plastik fenolik dina sedeng sareng hawa handap.

Parameter:

Nyayogikeun konsultasi harga fosfat tris (2-kloropropil), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrik fosfat tris (2-kloropropil) di Cina, ngantosan anjeun mésér fosfat tris (chloroethylmethyl) fosfat, tcpp, fyrol pcf, 13674-84-5 ngawangun pabrik na.

1. Sinonim: TCPP, tris (2-kloropropil) fosfat, Fyrol PCF2. Formula Molekul: C9H18CL3O4P3. Beurat Molekul: 327.564. No CAS.: 13674-84-55. Spésifikasi:

Penampilan Cairan transparan henteu warnaan atanapi lampu-konéng
Warna (APHA) 50Maks
Kaasaman (mgKOH / g) 0.10Maks
Kandungan Cai 0,10% maks
Viskositas (25 ℃) 67 ± 2CPS
Titik Kilat ℃ 210
Kandungan Klorin 32,50%
Kandungan fosfor 9,5% ± 0,5
Indéks réfraktif 1.4625-1.4650
Gravitasi husus 1.270-1.310

7. Aplikasi: Mangrupikeun seuneu retardant tina poliurétana busa, sareng ogé dianggo dina perekat sareng résin sanés.8. Pakét: 250kg / beusi kendang beusi ; 1250KG / IB CONTAINER ; 20-23MTS / ISO TANK

Nyayogikeun konsultasi harga fosfat tris (2-chloroisopropyl), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antawisna pabrik fosfat tris (2-chloroisopropyl) fosfat sareng pemasok di Cina, ngantosan anjeun mésér fosfat tris (2-chloroisopropyl) fosfat ngawangun pabrikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami