Retardants Seuneu Fosfat

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Tributoxy Ethyl Phosphate

    Tributoxy Étil Fosfat

    Nyayogikeun konsultasi harga tributoxy étil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrik tributoxy etil fosfat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat, tbep, kp-140, 78-51 -3 ngawangun pabrik na. 1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat2. Beurat Molekul: 398.483. NO CAS.: 78-51-34. Formula Molekul: C18H39O7P5.Specificaionts: Penampilan: Warni orlight-konéng cair transparanRefractiveIndex ...
  • Tris(2-chloroisopropyl) Phosphate

    Tris (2-chloroisopropyl) Fosfat

    Katerangan: Tris (2-kloropropil) fosfat mangrupikeun jinis aditif beurat molekul beurat halogén fosfor tahan seuneu kalayan pangaruh tahan seuneu anu hadé, utamina dianggo dina polivinil klorida, polistirén, résin fenolik, résin akrilik, karét. Sareng tahan seuneu tina lapisan, ogé seueur dianggo dina busa lemes poliuretan, busa kaku sareng produk plastik. Éta ogé palastik alus. Tris (2-kloropropil) fosfatis dianggo salaku aditif halosén fosfat kalis tahan sareng palastik, co ...
  • Triethyl Phosphate

    Triethyl Fosfat

    Nyayogikeun konsultasi harga triétil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan triétil fosfat anu saé di Cina, ngantosan anjeun mésér 78-40-0, étil fosfat, éter fosforat, tep ngawangun pabrikna. 1. Sinonim: Étil Fosfat; TEP; Fosforter Ether2.Molecular Formula: (CH3CH2O) 3PO 3. Beurat Molecular: 182.164.CAS No .: 78-40-05. Spésifikasi: Penampilan Achromatic transparan cair ...
  • Tris(2-chloroethyl) Phosphate

    Tris (2-chloroethyl) Fosfat

    Nyayogikeun konsultasi harga fosfat tris (2-chloroethyl), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrikan fosfat tris (2-chloroethyl) di Cina, ngantosan anjeun mésér jumlah ageung 115-96-8, tris (β -chloroethyl) fosfat, tcep ngawangun pabrikna. 1. Sinonim: TCEP, tris (β-chloroethyl) fosfat2. Formula Molekul: C6H12CL3O4P3. Beurat Molekul: 285.54. No CAS.: 115-96-85. Spésifikasi: Penampilan Tanpa Warna ...
  • Tricresyl Phosphate

    Tricresyl Fosfat

    Pedaran: Tricresyl Fosfat mangrupikeun zat kimia kalayan rumus molekul CH21H21O4P (CH3C6H4O) 3PO. Tricresyl Fosfat mangrupikeun cairan berminyak transparan warna konéng. Éta henteu bau, stabil, sareng kalayan henteu stabil. Mibanda ketahanan seuneu plasticizing anu saé, tahan minyak, insulasi listrik, sareng gampang diolah. Tricresyl Fosfat henteu leyur dina cai sareng leyur dina pelarut organik sapertos bénzéna, alkohol, éter, minyak nabati, minyak mineral. Ieu ...
  • Tri-isobutyl Phosphate

    Tri-isobutyl Fosfat

    Pedaran: Triisobutyl fosfat mangrupikeun zat kimia kalayan formula molekul C12H27O4P. Titik didih: ~ 205 c (lit.) Kapadetan: 0,965 g / ml dina 20 c (cahayana) Indéks réfraktif: n20 / D 1.420 Titik flash: 150 ° C Tekanan uap: 0,0191mmHg dina 25 ° C Aplikasi: Tri-isobutyl Fosfat dipaké salaku pembantu tekstil, penetrant, pewarna bantu, sareng sajabana Triisobutyl fosfat digunakeun pikeun ngarusak awak sareng penetrant. Seueur dianggo dina nyetak sareng ngalelep, nyitak tinta, konstruksi, bahan tambahan sawah minyak, jst. P ...
  • Isopropylated Triphenyl Phosphate

    Isopropilasi Triphenyl Fosfat

    Pedaran: Isopropilasi Triphenyl Fosfat mangrupikeun zat kimia kalayan rumus molekul C27H33O4P. IPPP35 mangrupikeun palastik tahan fosfat bébas tahan plastik sareng moal ngotorkeun lingkungan dua kali. Dina ragam fosfat ieu, IPPP35 kagolong kana jinis anu viskositas sedeng sareng eusi fosfor. TheIsopropylated Triphenyl Fosfat henteu warnaan sareng transparan, anu ngagaduhan kalepatan anu saé, sareng tiasa janten tahan seuneu sareng plasticizer. Isopropilasi Triphenyl Fosfat pla ...
  • Triaryl Phosphates Iospropylated

    Fosfat Triaryl Iospropylated

    Katerangan: Triaryl Fosfat Iospropylated mangrupikeun cairan transparasi sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis, garing sareng berventilasi. Fosfat Triaryl Iospropylated kedah dijaga dina tempat anu tiis, garing sareng berventilasi. Mantep dina suhu kamar, nyingkahan pancaran cahaya. Nyayogikeun konsultasi triaryl fosfat harga isoprénilasi, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan triaryl fosfat anu alus pisan anu diisoprasi dina Cina, ngantosan anjeun mésér ...
  • Triaryl Isopropylated Phosphate

    Fosfat Isopropilasi Triaryl

    Katerangan : Triaryl Isopropylated Phosphate, IPPP35 mangrupikeun cairan transparan kalayan bau sakedik bau, viskositas 78-85 (20 ° C), titik flash 220 ° C, titik golak 235-255 ° C (4 mmHg), indeks réfraktif 1.553-1.556 ( 25 ° C), leyur dina bénzéna, alkohol, kelas éter. Éta mangrupikeun palastik tahan karét sareng stabilitas hidrolisis anu saé, minyak anu saé sareng insulasi listrik, résistansi maké tinggi sareng sipat antibakteri. Ieu utamina dianggo dina PVC, poliétilén, kulit buatan, f ...
  • Triphenyl Phosphite

    Fosfit Triphenyl

    Pedaran: Rumus molekul C18H15O3P. Trriphenyl Phosphite henteu warnaan, konéng bulak, sareng cairan berminyak transparan di luhur suhu kamar. Éta henteu leyur dina cai sareng bau bau. Mangrupikeun sababaraha rupa antioksidan fosforus, agén chelating sareng penstabil dina produk PVC, sareng panengah penting pikeun nyiapkeun fosit trialkyl. Triphenyl Phosphite ogé mangrupikeun antioksidan bantu kalayan kinerja anu saé, palastik aditif tahan plastik sareng antioksidan ...
  • Bulk Tris(chloroethylmethyl) Phosphate

    Tris Massal (chloroethylmethyl) Fosfat

    Katerangan: Cairan minyak berminyak konéng. Rada krim. Éta leyur dina pelarut organik sapertos étanol, aseton, kloroform, karbon tetrachloride, sareng sajabana sareng rada leyur dina cai. Aplikasi: Utamana dianggo dina poliurétana tahan seuneu retardant sareng pvalisasi tahan seuneu PVC, sareng sajabana Seueur dianggo dina serat serat kimia sareng sélulosa asétat salaku retardant seuneu, éta tiasa ningkatkeun résistansi cai, résistansi tiis, sareng sipat antistatik salian ti mareuman diri. Gener anu ...
  • TrischloroethylPhosphate

    TrischloroethylPosfat

    Pedaran: Tris (2-chloroethyl) fosfat ogé katelah trichloroethyl fosfat, tris (2-chloroethyl) fosfat, disingget jadi TCEP, sareng ngagaduhan rumus struktural (Cl-CH2 – CH20) 3P = O sareng beurat molekul 285.31. Kandungan klorin téoritis nyaéta 37,3% sareng eusi fosfor 10,8%. Cairan berminyak tanpa warna atanapi hampang sareng penampilan krim na cahaya sareng kapadetan relatif 1,426. Titik katirisan nyaéta 64 ° C. Titik golak nyaéta 194 ~ C (1.33kPa). Indéks réfraktif nyaéta 1 ....
12 Teras> >> Halaman 1/2