Triethyl Fosfat

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Triethyl Fosfat


Detil Produk

Tanda Produk

Nyayogikeun konsultasi harga triétil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan triétil fosfat anu saé di Cina, ngantosan anjeun mésér 78-40-0, étil fosfat, éter fosforat, tep ngawangun pabrikna.

1. Sinonim: Étil Fosfat; TEP; Fosforil Éter2. Formula Molekul: (CH3CH2O) 3PO 3. Beurat Molekul: 182.164. No CAS.: 78-40-05. Spésifikasi

Penampilan Cairan transparan Achromatic
Assay% 99.5min
Nilai Asam (mgKOH / g) 0,05max
Kaasaman (sakumaha H3PO4%) 0,01max
Indéks réfraktif (nD20) 1.4050 ~ 1.4070
Kandungan fosfor% 17
Kandungan Cai% 0.2max
Kapadetan D2020 1.069 ~ 1.073

6. Sifat fisika sareng kimia: Éta cair transparan achromatic; titik lebur –56.5 ℃.; titik didih 215 ~ 216 ℃; titik flash 115,5 ℃; kapadetan relatif 1.0695 (20 ℃); indéks réfraktif (20 ℃) ​​1.4055. Pinuh dibubarkeun dina cai. Gancang ngaleyurkeun dina pelarut organik étanol, étil éter, bénzéna sareng sajabana 7. Aplikasi: Dianggo salaku seuneu-tahan, plasticizer tina PUR busa kaku sareng termosét. Ogé dianggo dina sintésis kimia.8.Pakét: 200kgs / kendang beusi; 1000kgs / IB Wadahna; 20-23MTS / ISOTANK

Nyayogikeun konsultasi harga triétil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik triethyl fosfat anu hadé sareng pemasok di Cina, ngantosan anjeun mésér triethyl fosfat seueur ngawangun pabrikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami