Triphenyl Phosphite-TPPi

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Triphenyl Phosphite

    Fosfit Triphenyl

    1. Pasipatan: Mangrupikeun cairan transparan anu henteu warnaan atanapi hampang cahaya raoseun bau fenol sakedik. Éta henteu leyur dina cai sareng gampang ngaleyurkeun dina pelarut organik sapertos alkohol, éster bénzéna, aséton sareng sajabana 2. No CAS.: 101-02-0 3. Spésifikasi (saluyu sareng standar Q / 321181 ZCH005-2001) Warna (Pt-Co): ≤50 Kapadetan: 1.183-1.192 Indéks réfraktif: 1.585-1.590 Titik padet ° C: 19-24 Oksida (Cl-%): ...