Tricresyl Fosfat-TCP

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • TCP

    TCP

    1 、 Formula : (CH3C6H4O) 3PO 2 weight Bobot molekul : 368 3 、 TCPCAS NO. 1330-78-5 4 、 TCPSpecifications : Penampilan : Titik cair cair jelas : 225 ℃ mnt Nilai Asam (mgKOH / g) : 0,1 max Gratis Phenol : 0,1% maks Warna Warna (APHA): 80 max Kandungan Cai : 0,1% maks Khusus Gravitasi (20 ℃): 1.16-1.18 5 Application Aplikasi TCP : Paké pikeun ningkatkeun résistansi abrasi minyak pelumasan, tahan api dina PVC, poliétilén, sabuk conveyor, karét sintétik atanapi alami, kabel sareng sajabana TRICRESYL PHOSPHATE (TCP) pasti dianggo ...
  • TRICRESYL PHOSPHATE-TCP

    TRICRESYL PHOSPHATE-TCP

    TRICRESYL PHOSPHATE Spesifikasi: Penampilan : Clear point Flash cair : 225 ℃ mnt Nilai Asam (mgKOH / g) : 0,1 max Phenol Gratis : 0,1% maks Peunteun Warna (APHA): 80 max Kandungan Cai : 0,1% maks Khusus Gravitasi (20 ℃) : 1.16-1.18 Aplikasi : Paké pikeun ningkatkeun résistansi abrasi tina minyak pelumasan, retardants seuneu dina PVC, poliétilén, sabuk conveyor, karét sintétik atanapi alami, kabel sareng sajabana TRICRESYL PHOSPHATE (TCP) dianggo pisan dina PVC, PE, sabuk conveyor, kulit, kawat sareng kabel, sareng seuneu-retarda ...