Isopropilasi Triphenyl Fosfat

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Isopropilasi Triphenyl Fosfat


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Isopropilasi Triphenyl Fosfat mangrupikeun zat kimia kalayan rumus molekul C27H33O4P.

IPPP35 mangrupikeun palastik tahan fosfat bébas tahan plastik sareng moal ngotorkeun lingkungan dua kali. Dina ragam fosfat ieu, IPPP35 kagolong kana jinis anu viskositas sedeng sareng eusi fosfor. TheIsopropylated Triphenyl Fosfat henteu warnaan sareng transparan, anu ngagaduhan kalepatan anu saé, sareng tiasa janten tahan seuneu sareng plasticizer. Isopropilasi Triphenyl Fosfat maénkeun peran ngimbangan antara tahan seuneu sareng plasticizer. Éta ogé tiasa ngajantenkeun bahan olahan henteu robih warna sareng pasipatan fisik sareng seueur dianggo dina sagala rupa bidang sapertos PVC, résin serat, karét sintétik, minyak komprési sareng sajabina.

Parameter:

Nyayogikeun konsultasi harga triphenyl fosfat isopropilasi, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan fosfat triphenyl isopropilasi anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér ippp ageung 35, kronitex 100, triaryl fosfat, reofos 35 ngawangun pabrikna.

1. Sinonim: IPPP, Triaryl fosfat Iospropylated, Kronitex 100, Reofos 35, Triaryl fosfat2. Beurat Molecular: 3903.CAS NO.: 68937-41-74. Formula: C18H15 R3O4P5. Spésipikasi: Panémbong: Cairan transparan konéng teu warnaan sareng lampu Gravity spésipis (25/25 ℃): 1.183Nilai Asid (mgKOH / g): 0,2 maxColor Index (APHA Pt-Co): 80 maxViscosity @ 25 ℃, cps: 35-50 Eusi Corétan: 8.6% 6. Aplikasi: Dupi disarankeun salaku tahan seuneu pikeun PVC, poliétilén, leatheroid, pilem, kabel, kawat listrik, poliuretan fléksibel, résin cullulosic, sareng karét sintétik. Éta ogé dianggo salaku bantalan pangolahan tahan seuneu pikeun résin rékayasa, sapertos campuran mofified PPO, polikarbonat sareng campuran polikarbonat. Éta ngagaduhan kinerja anu hadé dina résistansi minyak, isolasi listrik sareng tahan jamur. 7. Paket: 200kg / beusi kendang beusi (16MTS / FCL), 1000KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK. Produk ieu kargo bahaya: UN3082, CLASS 9

Nyayogikeun konsultasi harga triphenyl fosfat isopropilasi, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik fosfat triphenyl fosfat isopropilat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér masif fosfat tripényl fosfat ngawangun pabrikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami