Fosfat Triaryl Iospropylated

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Fosfat Triaryl Iospropylated


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Fosfat Triaryl Iospropylated mangrupikeun cairan transparparency sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis, garing sareng berventilasi.

Fosfat Triaryl Iospropylated kedah dijaga dina tempat anu tiis, garing sareng berventilasi. Mantep dina suhu kamar, nyingkahan pancaran cahaya.

Nyayogikeun konsultasi triaryl fosfat harga isoprénilasi, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan triaryl fosfat anu alus pisan anu diisoléulasikeun di Cina, ngantosan anjeun mésér massal 68937-41-7, ippp 50, reofos 50 ngawangun pabrikna.

1. Sinonim: IPPP, Triaryl fosfat Iospropylated, Kronitex 100, Reofos 50, Triaryl fosfat2. Beurat Molecular: 3903.CAS NO.: 68937-41-74. Formula: C18H15 R3O4P5. Spésipikasi: Panémbong: Cairan transparan konéng teu warnaan sareng lampu Gravity spésipis (20/20 ℃): 1.166-1.185 Nilai Asid (mgKOH / g): 0,2 maxColor Index (APHA Pt-Co): 80 maxViscosity @ 25 ℃, cps: 50-64 Eusi Fosfor: 8.1% mnt. Aplikasi: Disarankeun salaku retardant seuneu pikeun PVC, poliétilén, leatheroid, pilem, kabel, kawat listrik, poliuretan fléksibel, résin sélulosa, sareng karét sintétik. Éta ogé dianggo salaku bantalan pangolahan tahan seuneu pikeun résin rékayasa, sapertos campuran PPO, polikarbonat sareng campuran polikarbonat. Éta ngagaduhan kinerja anu hadé dina résistansi minyak, isolasi listrik, sareng tahan jamur.7. Paket: 230kg / beusi kendang beusi (18.4MTS / FCL), 1150KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK. Produk ieu kargo bahaya: UN3082 , KELAS 9

Nyayogikeun konsultasi harga triosil fosfat iospropylated, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antawis produsen triosil fosfat iosipropilisasi anu hadé sareng ngantosan di Cina, ngantosan anjeun mésér masal fosfat fosfat iospropylated ngabentuk pabrikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami