Tributoxy Étil Fosfat

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tributoxy Étil Fosfat


Detil Produk

Tanda Produk

Nyayogikeun konsultasi harga tributoxy étil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrik tributoxy etil fosfat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat, tbep, kp-140, 78-51 -3 ngawangun pabrik na.

1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat2. Beurat Molekul: 398.483. NO CAS.: 78-51-34. Formula Molekul: C18H39O7P5.Specificaionts: Penampilan: Warni orlight-konéng cair transparanRefractiveIndex (25 ℃): 1.432-1.437FlashPoint ℃: 224SpecificGravity (20/20 ℃): 1.017C.023Phosfor8 ± 0,5% AcidValue (mgKOH / g): 0.1maxColorIndex (APHA PT-CO): 50maxEBMB eusi%: 3.0maxViscosity (20 ℃): 12mPasWaterContent%: 0.2% max6. Aplikasi: Produkna dianggo dina aplikasi polish lantai, dina perekat dumasar cai, tinta, palapis témbok sareng cét dina rupa-rupa sistem résin. Éta dicirikeun ku suhu handap.7. Pakét: 200kg / beusi kendang beusi (16MTS / FCL) , 1000KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK.

Nyayogikeun konsultasi harga tributoxy étil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan sareng supplier élios fosfat tributoxy anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér kultus éposfat étil fosfat salaku pabrikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami