Fosfat Isopropilasi Triaryl

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Fosfat Isopropilasi Triaryl


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan :

Triaryl Isopropylated Phosphate, IPPP35 mangrupikeun cairan transparan kalayan bau anu aromatik sakedik, viskositas 78-85 (20 ° C), titik flash 220 ° C, titik didih 235-255 ° C (4 mmHg), indeks réfraktif 1.553-1.556 (25 ° C), leyur dina bénzéna, alkohol, kelas éter.

Éta mangrupikeun palastik tahan karét sareng stabilitas hidrolisis anu saé, minyak anu saé sareng insulasi listrik, résistansi maké tinggi sareng sipat antibakteri. Hal ieu utamina dianggo dina PVC, poliétilén, kulit buatan, pilem, sareng lambar. , lambar, sabuk conveyor, bahan lantai, kawat sareng kabel, sareng résin sintétik, karét sareng sélulosa plasticizer, retardant seuneu; ogé tiasa dianggo salaku agén kendali pengalengan béngsin, pelumas pelumas tekanan ekstrim agén anti-anggo sareng aditif minyak hidrolik tahan seuneu.

Penampilan: cairan transparan konéng henteu warnaan atanapi hampang

Viskositas (mpa25 ° C): 42-50

Gravitasi khusus (20 ° C): 1.183

Kandungan fosfor (P%): 8,6

Nilai asam (mgKOH / g): 0,1

Chromaticity (APHA): ≤50

Uap: 0,1%

Aplikasi:

Triaryl Isopropylated Phosphate disarankeun salaku tahan seuneu pikeun PVC, poliétilén, leatheroid, pilem, kabel, kawat listrik, poliuretan fléksibel, résin sélulosa, sareng karét sintétik. Éta ogé dianggo salaku bantalan pangolahan tahan seuneu pikeun résin rékayasa, sapertos campuran PPO, polikarbonat sareng campuran polikarbonat. Éta ngagaduhan performa anu hadé dina résistansi minyak, isolasi listrik, sareng tahan jamur.

Bahan ieu ogé dianggo dina produk ieu: pelumas sareng gajih, produk palapis, polimér, perekat sareng sealant, ubar fotokimia sareng cairan hidrolik. Bahan ieu tiasa dileupaskeun ka lingkungan tina panggunaan industri: rumus campuran, rumus bahan, sareng rumus produksi artikel.

Fosfat Triaryl Isopropylated diproduksi sareng / atanapi diimpor di Area Ékonomi Éropa dina 1 000 - 10 000 ton per taun.

Bahan ieu dianggo ku konsumén, dina artikel, ku pagawé profesional (kagunaan lega), dina nyusun atanapi ngepak deui, di situs industri, sareng di pabrik.

Parameter:

Nyayogikeun konsultasi harga fosfat triaryl isopropylated, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan fosfat isopropilat triaryl anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér seueur ippp 65, reofos 65 ngawangun pabrik na.

1. Sinonim: IPPP, Triaryl fosfat Iosipropilasi, Kronitex 100, Reofos 65, Triaryl fosfat2. Beurat molekul: 3903. CAS NO.: 68937-41-74.Formula: C18H15 R3O4P5.Spesipikasi: Panémbong: Cairan transparan konéng teu warnaan atanapi héran Gravitasi Khusus (20/20 ℃): 1.15-1.19Nilai Acid (mgKOH / g): 0.2 maxColor Index (APHA Pt-Co): 80 maxRefractive Index: 1.550- 1.556Viscosity @ 25 ℃, cps: 64-75Fosfor Eusi%: 8.0min6. Pakét: 230kg / beusi kendang beusi , 1150KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK. Produk ieu kargo bahaya: UN3082, CLASS 9

Nyayogikeun konsultasi harga fosfat triaryl isopropylated, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrikan fosfat isopropilat triaryl anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér masal fosfat isopropilat triaryl ngabentuk pabrikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami