Tri-isobutyl Fosfat

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tri-isobutyl Fosfat


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Triisobutyl fosfat mangrupikeun zat kimia kalayan formula molekular C12H27O4P.

Titik didih: ~ 205 c (cahayana)

Kapadetan: 0,965 g / ml dina 20 c (lit.)

Indéks réfraktif: n20 / D 1.420

Titik flash: 150 ° C

Tekanan uap: 0,0191mmHg dina 25 ° C

Aplikasi:

Tri-isobutyl Fosfat dianggo salaku pembantu tekstil, penetrant, pewarna bantu, jst.

Triisobutyl fosfat dipaké pikeun defoaming agén sareng penetrant. Digunakeun sacara lega dina nyetak sareng ngawarnaan, nyitak tinta, konstruksi, bahan tambahan sawah minyak, jst.

Nyayogikeun konsultasi harga tri-isobutyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik fosfat tri-isobutil anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér kaseueuran 126-71-6, tibp ngawangun pabrik na.

1. Rumus molekul : C12H27O4P 2. CAS-NO.:126-71-63. Beurat molekul : 266.324. Spésifikasi: Panémbong: Warna cair sareng transparan Warna (APHA): 20 maxAssay % WT: 99.0 mnt Spesifikasina (20 ℃): 0.960-0.970Moisture (%): 0.2 maxAcidity (mgKOH / g): 0.1 maxRefractive Index (n20 / D) : 1.4190-1.42005. Aplikasi: Mangrupikeun pangleyur anu kuat, populér anu tiasa dianggo salaku agén antifoam, dina cairan hidrolik, agén ékstraksi sareng pikeun produksi palastik. Widang aplikasi sanésna kalebet aditif beton, lem sareng perekat, sareng cairan pangeboran.6. Paking: 200kgs / beusi kendang beusi (16tons / FCL); 1000kgs / IBC (18tons / FCL); 20-23tons / Isotank.

Nyayogikeun konsultasi harga tri-isobutyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik fosfat tri-isobutyl fosfat anu hadé sareng ngantosan di Cina, ngantosan anjeun mésér kaseueuran tri-isobutyl fosfat ngawangun pabrikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami