Tricresyl Fosfat

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tricresyl Fosfat


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Tricresyl Fosfat mangrupikeun zat kimia kalayan rumus molekular CH21H21O4P (CH3C6H4O) 3PO.

Tricresyl Fosfat mangrupikeun cairan berminyak transparan warna konéng. Éta henteu bau, stabil, sareng kalayan henteu stabil. Mibanda ketahanan seuneu plasticizing anu saé, tahan minyak, insulasi listrik, sareng gampang diolah. Tricresyl Fosfat henteu leyur dina cai sareng leyur dina pelarut organik sapertos bénzéna, alkohol, éter, minyak nabati, minyak mineral. Produk ieu mangrupikeun palastik penting pikeun résin vinil sareng nitrocellulose. Hal ieu dipaké dina cet pikeun ningkatkeun kalenturan pilem cét. Éta ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng karét sintétik, polivinil klorida, poliéster, polioléfin sareng lemes. Tahan seuneu pikeun busa poliuretan. Tricresyl Fosfat tiasa masihan polimér résistansi pakean anu saé, tahan cuaca, résistansi jamur, résistansi radiasi, sareng sipat listrik. Éta ogé tiasa dianggo salaku aditif béngsin, aditif pelumas, sareng minyak hidrolik. Tricresyl Fosfat ningkat ku prosés anyar sareng kagolong kana produk anu ramah lingkungan. Dasar-dasarna henteu aya "tilu limbah" dina prosés produksi, sareng produk na handap karacunan.

Aplikasi:

Tricresyl Fosfat mangrupikeun palastik sareng ngagaduhan tahan seuneu anu saé. Éta ngagaduhan résistansi hampang, résistansi pakean, sareng volatilitas anu rendah, sareng kinerja listrik anu saé. Utamana dianggo pikeun bahan kabel PVC; Kulit jieunan; Beubeur pindah; Pelat ipis; Bahan lanté, jsb .. Éta ogé tiasa dianggo pikeun neopréna, dianggo salaku palastik sareng pengawet dina serat viscose. Produkna beracun, ngagaduhan pangaruh toksik dina sistim saraf pusat, sareng henteu tiasa dianggo pikeun bahan kemasan kadaharan sareng ubar. Puting; Cocooan barudak, jsb

Parameter:

Nyayogikeun konsultasi harga tricresyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik fosfat trisresil anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér massal 1330-78-5, tcp ngabentuk pabrikna.

1 、 Formula : (CH3C6H4O) 3PO 2 、 Bobot molekul : 368 3 、 CAS NO. 1330-78-54、Spesifikasi ditémbongKaterangan Cairan CairanFlash point : 225 ℃ minAcid Value (mgKOH / g) : 0,1 maxFree Phenol : 0,1% MaxColor Value (APHA): 80 max Kandungan Cai : 0,1% gravitasi maksimum (20 ℃): 1.16-1.185 、 Aplikasi : Paké pikeun ningkatkeun résistansi abrasi minyak pelumasan, retardants seuneu dina PVC, poliétilén, sabuk conveyor, karét sintétik atanapi alami , kabel, sareng sajabana.6 、 Packing : 230KG / drum baja, 18.4tons / FCL。Produk ieu bahaya: UN 2574, Kelas: 6.1

Nyayogikeun konsultasi harga tricresyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik fosfat tricresyl fosfat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér seueur tricresyl fosfat ngawangun pabrik na.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami