Tris (2-butoxyethyl) Fosfat

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tris (2-butoxyethyl) Fosfat


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Produk ieu mangrupikeun palastik tahan seuneu. Hal ieu utamina dianggo pikeun tahan seuneu sareng ngabentuk karét poliuretan, sélulosa, alkohol polivinil, sareng sajabana ngagaduhan ciri suhu-handap anu saé Plastikizer tbep dianggo salaku plastikisasi tahan seuneu sareng bantuan pamrosésan pikeun karét, selulosa, sareng résin. Disarankeun pikeun karét akrillonitril, sélulosa asétat, résin epoxy, étil selulosa, polivinil asétat sareng termoplastik, sareng poliuretan thermosetting.

Parameter:

Nyayogikeun konsultasi harga tributoxy étil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, diantarana pabrik tributoxy etil fosfat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat, tbep, kp-140, 78-51 -3 ngawangun pabrik na.

1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat2. Beurat Molekul: 398.483. NO CAS.: 78-51-34. Formula Molekul: C18H39O7P5.Specificaionts: Panémbong: Indéks cairan cair transparan orlight-konéng transparan (25 ℃): 1.432-1.437FlashPoint ℃: 224 gravitasi spésifik (20/20 ℃): 1.017-1.023phosphorus eusi: 7,8 ± 0,5% nilai asam (mgKOH / g): 0,1maxColorIndex (APHA PT-CO): 50maxEBMB eusi%: 3.0maxViscosity (20 ℃): 12mEusi Cai%: 0,2% max6. Aplikasi: Produk ieu dianggo dina aplikasi polish lantai, dina perekat basis cai, tinta, palapis témbok sareng cét dina sababaraha sistem résin. Éta dicirikeun ku suhu handap.7. Pakét: 200kg / beusi kendang beusi (16MTS / FCL) , 1000KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK.

Nyayogikeun konsultasi harga fosfat tris (2-butoxyethyl), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat anu hadé di Cina, ngantosan anjeun mésér seueur tris (2-butoxyethyl) fosfat ngawangun pabrikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami