9-ANTHRALDEHYDE

Halo, sumping konsultasi produk kami!

9-ANTHRALDEHYDE


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

9-ANTHRALDEHYDE mangrupikeun zat kimia. Éta bakal terurai nalika kakeunaan cahaya sareng dioksidasi ku kromik oksida pikeun masihan saratus awakenings.

éta téh kristal konéng. Titik lebur 9-ANTHRALDEHYDE nyaéta 104-105 ℃.

Bahan baku: fosfor konéng, klorin cair. Pewarna produk, pangobatan, sareng panengah sanésna.

Éta lebur dina 218 ° C, bisul dina 354 ° C. Éta henteu leyur dina cai, tapi leyur dina kaseueuran pelarut organik sapertos karbon disulfida, alkohol, bénzéna, kloroform, sareng naphthalene hidrogénasi. Struktur molekular 9-ANTHRALDEHYDE diwangun ku tilu cingcin bénzéna sisi-sisi (formula CnH2n-18), anu mangrupikeun bahan induk kelas anu ageung tina pewarna sareng pigmén. Hal ieu dianggo salaku panengah kanggo pewarna, pigmén, farmasi, sareng sanyawa organik sanés.

Parameter:

Nyayogikeun konsultasi harga 9-anthraldehyde, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan 9-anthraldehyde unggulan di Cina, ngantosan anjeun mésér massal 9-anthraldehyde ngabentuk pabrikna.

1. Sinonim: Anthracene-9-Carboxaldehyde2. Formula Molekul: C15H10O3. Beurat Molekul: 206.244. No CAS.: 642-31-95. Spésifikasi:

Barang

Indéks

Penampilan

Yellowcrystallinepowder

Assay%

98.5min

MeltingPoint ℃

102 ~ 105

LossonDrying%

1max

6. Aplikasi: Dipaké salaku panengah tina dyestuffs sareng farmasi jsb. 7. Pakét: kendang karton plastik 25kgs / jero; Ukuran: 430 × 570mm

Nyayogikeun konsultasi harga 9-anthraldehyde, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrikan sareng pemasok 9-anthraldehyde unggulan di Cina, ngantosan anjeun mésér massal 9-anthraldehyde ngawangun pabrik na.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami