Triphenyl Fosfat Asam Éster

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Triphenyl Fosfat Asam Éster


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Kristal jarum bodas. Rada leutik. Larut dina éter, bénzéna, kloroform, aséton, sareng pelarut organik sanésna, rada leyur dina étanol, leyur dina cai. Henteu kaduruk.

Aplikasi:

1. Hal ieu utamina dianggo salaku palastik tahan témpél pikeun rékayasa plastik sareng laminat résin fenolik;

2. Dianggo salaku pelembut karét sintétik, bahan baku pikeun ngahasilkeun trimétil fosfat, jst;

3. Dianggo salaku nitrocellulose sareng cellulose acetate, plasticizer retardant retardant, seuneu-tahan pangleyur, nitrocellulose lacquer, résin sintétik, agén ukuran pikeun atap kertas, sareng camphor substitutes salami pembuatan celluloid, jsb.

Parameter:

Nyayogikeun konsultasi harga triphenyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, di antara pabrik-pabrik fosfat triphenyl anu saé di Cina, ngantosan anjeun mésér massal 115-86-6, éster asam fosfat triphenyl, tpp ngawangun pabrik na.

1 、 Sinonim: éster Asid fosfat triphenyl; TPP2 、 Formula: (C6H5O) 3PO 3 weight Beurat molekul: 326 4 、 CAS NO.: 115-86-65 、 Spésipikasi Panampilan: Bodas serpihan padet: Karangan: 99% mnt Gravitasi Husus (50 ℃): 1.185-1.202 Nilai Asam (mgKOH / g ): 0,07 maxFénol Phenol: 0,05% maxMelting Point: 48,0 ℃ minColor Value (APHA): 50 maxWater Eusi: 0,1% max6 、 Aplikasi: Dianggo salaku retardants seuneu dina résin sélulosa, PVC, karét alami sareng karét sintétik.7 、 Packing : 25KG / kantong kantong kertas, panel foil dina palét, 12,5 ton / 20ft FCL Produk ieu kargo bahaya: UN3077, KELAS 9


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami